Sunt proaspat absolventa la psihopedagogie speciala.Desi in acesti 3 ani de facultate am invatat foarte multe despre autism,sincer nu as fi crezut ca ma voi descurca vreodata cu un copil autist,pana nu m-am inscris la acest curs,deoarece am invatat foarte multe lucruri practice,nu doar teoretice. Datorita cursului(pentru ca s-a cerut 30 de ore de practica) am avut norocul sa cunosc doua gemene cu autism,si pana in prezent petrec timp cu ele,(de 2 ori pe saptamana) ca voluntara,deoarece le-am indragit foarte mult,si mi-am dat seama,ca desi e greu,sunt in stare sa o fac, si categoric merita." Dupa munca si rasplata"-cea mai mare rasplata pentru mine e cand imi zambesc, cand sunt in stare sa le linistesc,si asa mai departe:) Mi-a placut foarte mult stilul de predare al Domnului Profesor.In timpul cursurilor am simtit o atmosfera calda,prietenoasa,tot timpul am aflat lucruri noi,interesante,carora Domnul Profesor le-a adaugat si un strop de umor

. In concluzie, ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa particip la acest curs,deoarece numai lucruri bune am avut de castigat!